Na Zreškem in Konjiškem več delodajalcev išče nove sodelavce

Več novih sodelavcev, tudi s pomočjo velikih obcestnih plakatov in oglasov v medijih, v teh dneh iščejo v zreškem Uniorju in zreško-mariborskem podjetju Weiler Abrasives.

Foto: Bobikreativa

V Uniorju zaposlijo tehnologa kakovosti, področnega vodjo prodaje, viličarista, v različnih obratih zaposlijo več obdelovalcev kovin, pa monterja na elektro področju, pripravljavca orodij, programerja namenskih strojev, tehnologa konstruktorja, narezovalca materiala.
Tudi v turizmu iščejo nove sodelavce. V Uniturju zaposlijo več oseb za delo na Rogli, in sicer kuharje, natakarje, pomožne delavce v gostinstvu. V Termah Zreče zaposlijo slaščičarja, iskali so tudi komercialista (rok za prijavo je sicer že potekel).

Weiler zaposli …

V podjetju Weiler Abrasives prav tako iščejo nove sodelavce. V Mariboru zaposlijo upravljavce stroja, v Zrečah delo dobijo razlagalci, upravljavci strojev, skladiščniki in pakovalci kontrolorji, v Ločah pa vzdrževalci in upravljavci stroja. V podjetju med drugim obljubljajo tudi konkurenčno plačilo za redno triizmensko delo, do 1.400 evrov bruto.

Kdo še išče sodelavce?
Preko spletnih strani Zavoda RS za zaposlovanje so delodajalci na območju konjiške, zreške in vitanjske občine v začetku tedna iskali precej novih sodelavcev. Koga – preverite v zadnji številki lokalnega časopisa NOVICE! (N. K.)