Na svetovno prvenstvo tudi dva rokometaša celjskega kluba

Moška članska rokometna reprezentanca je danes zjutraj odpotovala proti Egiptu, kjer bo med 13. in 31. januarjem svetovno prvenstvo. Selektor Ljubomir Vranješ je v predmestje Aleksandrije popeljal 19 rokometašev, tudi dva aktualna člana Celja Pivovarne Laško, levokrilnega igralca Tilna Kodrina in vratarja Miljana Vujovića. Tudi med ostalimi reprezentanti pa jih je kar nekaj šlo skozi celjsko rokometno šolo. Izmed igralcev, ki so sodelovali na pripravah, je selektor s seznama potnikov prečrtal levokrilnega rokometaša Tadeja Mazeja.
Ljubomir Vranješ, selektor slovenske reprezentance: “Zadovoljen sem s preteklimi desetimi dnevi v Laškem. Seveda je še nekaj stvari, ki jih moramo do tekem v Egiptu popraviti. Najbolj pomembno mi je to, da smo vsi ostali zdravi. Sedaj se z veliko željo odpravljamo na svetovno prvenstvo. Tam pričakujem, da bomo v danem trenutku tekme odigrali po najboljših močeh in da na vsaki tekmi pokažemo izjemno željo. Imamo dobre posameznike, a odlični moramo biti kot ekipa.”
Strokovni del reprezentance sestavljajo še trije člani celjskega kluba: Aleš Anžič opravlja delo trenerja vratarjev, za kondicijsko pripravo skrbi Primož Pori, Sašo Djurič pa opravlja delo reprezentančnega zdravnika. (Jure Mernik)
Vir: Rokometna zveza Slovenije

Oglas