Na Noči Modrijanov podoživite ali doživite poročne sanje

Modrijani po enoletnem premoru, letos 20. in 21. oktobra v Celju, pripravljajo Noč Modrijanov. Letos jo bo lahko oba dva dni brezplačno obiskalo kar 100 parov!

Edini tiskani medij v Sloveniji, ki je v celoti posvečen domači glasbi, revija Golica bo skupaj z ansamblom Modrijani organizirala letošnji ogled obeh Noči Modrijanov in to brezplačno. Poleg tega bo omogočila podoživetje ali doživetje poročnih sanj. Ustvarjalci revije Golica bodo izbrali 100 parov, ki so zakonsko zvezo že sklenili ali poroko še načrtujejo.

Modrijani vsako leto pripravijo edinstven scenarij in tako bo tudi letos. V vsaki naslednji izdaji revije Golica bodo izbirali pare, ki jih bodo brezplačno povabili na Noč Modrijanov, z Modrijanom Blažem Švabom pa bodo vsakič odkrili tančico, ki nam bo Noč še malo predstavila in približala. »Modrijani pri pripravi težimo k najvišjemu organizacijskemu in produkcijskemu nivoju – tako pri izbiri visokokakovostnih izvajalcev kot pri izvedbi zvočnega dela prireditve in televizijskega prenosa,« je povedal pevec Modrijanov Blaž Švab. Fantje ponovno obljubljajo posebno podobo koncerta.

Več o prijavi na (po)doživetje poročnih sanj preberite v časopisih Medijske hiše NOVICE in v reviji Golica.