Na letošnji Kmetiji tudi naši Štajerci

Čez slaba dva tedna, 16. septembra, se začne resničnostni šov Kmetija. Po zanimivo izkušnjo in glavno nagrado se je podalo tudi nekaj tekmovalcev iz naših krajev. Naselili so se na novo posestvo in v popolnoma prenovljeno hišo, vseh devetnajst, kolikor jih letos tekmuje, se bo potegovalo za glavno nagrado 50.000 evrov.

18 letna Lucija Kolar iz Loč je svojo prijavo oddala prav na dan svoje polnoletnosti, kajti to je bila njena največja želja. Pripravljena je tudi na kakšno ljubezensko avanturo.

Adrijana Štribl iz Zgornje Ložnice je stara 28 let. V šovu se najbolj boji zahrbtnosti in bikov.

56 letna Konjičanka Božidara Vezjak od kmečkih opravil edino traktorja ne vozi, sicer ji ta opravila niso neznanka. Glavno nagrado bi podelila med svojih pet otrok in devet vnukov.

Ksenija Sešel iz Laškega se je v Kmetijo prijavila po težkem obdobju v življenju. Kljub temu, da bo izpostavljena kameram v šovu, pravi, da morajo intimne stvari ostati skrite.
Iz Celja na Kmetiji letos tekmuje dvajsetletni Luka Lampret, ki svoje poti do zmage ne misli razkriti v naprej. Doma ga bo ponosno spremljalo njegovo dekle.