MODA: Večerna modna zgodba kot jo piše poletje

Svetuje: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje
Svetuje: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje

Najbolj romantično obdobje v letu je gotovo prav v poletnih mesecih, saj se takrat pišejo najlepše zgodbe. V poletnih večerih rade oblečemo ženstvena in lahkotna oblačila, ki pritegnejo vse poglede in s katerimi pokažemo zagorelo kožo.

To poletje so eni izmed glavnih trendov volančki in naborki na različnih delih oblačil. Volančki so letos modni na rokavih in na vratnih izrezih, s katerimi razkrijemo ramena. Gola ramena so namreč letošnji največji modni hit, saj je vratni izrez, ki poteka preko ramen, zelo moden. Še vedno so »in« razkriti določeni deli telesa z različnimi poigravanji z izrezi v predelu pasu in dekolteja, ki naredijo obleko ali majico zelo posebno in unikatno. Takšni kosi so še posebej primerni za romantično večerno zabavo.

Obleke lahko to poletje nosimo v zelo različnih krojih. Lahko so oprijete v pasu ali široke, ohlapne pa predvsem v spodnjem delu. Prav tako so tudi dolžine oblek zelo različne, od čisto kratkih pa vse do dolgih kril do tal. Za večerno zabavo pa lahko za spremembo izberemo tudi hlače, ki morajo letos biti v širšem in lahkotnejšemu kroju, ki vseeno poudari postavo.

 

Oglas