Oglas
Svetuje Vida Bračun iz Šmarja pri Jelšah.
Svetuje Vida Bračun iz Šmarja pri Jelšah.

Se dobiš s prijatelji, ki se z njimi nisi dolgo že ne srečal? Ne veš kaj obleči? Želiš, da te tvoj videz še vedno predstavlja preprosto, a vseeno malo drugače od ostalih? Tokrat ti predstavljam svojo zadnjo kolekcijo, ki sem jo poimenovala Preprosta razigrana pomlad.

Preprosta zato, ker sem v tej kolekciji predstavila del sebe, ki sem kot tudi drugi pravijo preprosto dekle z polno igrive domišljije. Sledimo modnim trendov, pisane trendovske barve, rdeča, modra, zelena, ki jih pomirijo nežnejši, pastelni odtenki. Vedno »in« so linije, gube, ki jih tudi zasledimo v kolekciji. Ne smemo pozabiti na tisk, ki je še vedno v modi in tudi sama sem ga predstavila v kolekciji. Če se v oblekci ali krilu ne počutiš dobro, sem zate oblikovala hlače z gubami, ki jih lahko kombiniras z različnimi majčkami ali pa tudi bluzo. H tej kolekciji lahko kombiniraš različne pare petk, balerink ali superg.
Punce, žene, partnarke ali kar z eno besedo ženske, bodite držne in upajte si obleči kakšni drzni ali preprost kos oblačila, ki je unikaten, saj tudi v preprostih unikatnih oblačilih izgledaš super in!
Kolekcija je namenjena vsem tistim ženskam, ki si upajo biti malo drzne in drugačne od drugih. Obleci se glede na svoje počutje in ne pozabi na barve.

 

 

Oglas