MODA: Pomlad v mestu ali kaj obleči na zabavo?

SVETUJE: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje
SVETUJE: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje

Pomlad je ena izmed najbolj cvetočih obdobij, v katerem se začnejo tudi razni pomembni dogodki in zabave, na katerih želimo izgledati čim bolj zapeljivo in elegantno. To pomlad vam za pomembne dogodke in zabave priporočam, da se oblečete v živahne barve, ki prevladujejo to sezono. Najbolj boste zablestele v močnih barvnih odtenkih kot so rumena, oranžna, rdeča, roza, modra in zelena. Da pa ne bo vse preveč udarno, pa lahko živahno barvo omilite s kombinacijo pastelnih barv. V moji kolekciji ‘Pomlad v Budimpešti’ sem uporabila kraljevo modro barvo, ki sem jo omilila s pastelno rožnato barvo, ki ju je navdihnila čudovita narava in parki, ki jih najdemo v mestu Budimpešta.

Letos vsekakor prevladujejo elegantne koktajl obleke, oprijete ali razširjene v spodnjem delu ter krila in topi, ki poudarijo vašo postavo. Najnovejši letošnji trend so prerezi, ki na različne načine sledijo diagonalnim ali trikotnim linijam. Te prerezne linije sem uporabila tudi v svoji kolekciji, ki sem jih nato poudarila s srebrnimi kovinskimi dodatki in nakitom. V luknje kovinskih ploščic pa so prišite perle v modri ali rožnati barvi, ki zakrijejo grobost kovine in celotni obleki dodajo videz elegance.

Kolekcija oblačil ‘Pomlad v Budimpešti’ je namenjena vsem ženkam, ki se v oblačilih rade počutijo zapeljive in posebne ter rade izstopajo na zabavi. K oblačilom lahko kombinirate salonarje na špico ali odprte sandale. Za vse tiste, ki vam pa petke niso najljubše, pa lahko zraven kombinirate balerinke.

Fotografa: Rok Černezel in Mitja Derenda