MODA: Poletje vsepovsod karirasto

Svetuje: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje
Svetuje: Nataša Recko iz Loke pri Žusmu, modna oblikovalka Hiše mode Glossarium Celje

V teh prvih toplejših dneh si že vsi želimo razgaliti kožo, ki je komaj čakala prve tople sončne žarke. Na ulici pa opazimo pa že tudi prve poletne ‘outfite’, ki kar žarijo v barvah in v svoji razigranosti. Ženske pa že v trgovinah brskamo za novimi modnimi kosi, ki nas bodo razveseljevali celo poletje. Za to poletje vam svetujem, da izberete oblačila v modnem karirastemu vzorcu, ki ga najdemo na vseh oblačilih, ne samo na srajcah, kot smo jih do sedaj lahko zasledili. Še posebej so priljubljene obleke A – linije na srajčno zapiranje, ki so spredaj krajše in zadaj daljše.

Prav tako boste pa izstopali tudi, če oblečete ravno svinčnik krilo v belo-črnem karirastemu vzorcu in ga kombinirate z zelo izstopajočo barvo, kot je na primer rumena, rdeča ali rožnata. Če pa želite manj eleganten videz, pa namesto oprijetega krila kombinirate krilo A – linije z gubami.
Karirasti vzorec je to sezono na razpolago kar v pestri barvni paleti. Najbolj priljubljen je v črno – beli, modro – beli, črno – rdeči in rumeno – beli kombinaciji barv.