Mehanizacija Miler praznuje 20 let*

*** oglasno sporočilo


Podjetje Mehanizacija Miler je pred dvajsetimi leti ustanovil Branko
Miler. Prej kot v četrt stoletja je iz  garažnega podjetja z enim zaposlenim nastalo podjetje s sedemdesetimi zaposlenimi in šestimi poslovalnicami v Sloveniji ter z dvema na Hrvaškem. Pa razvoja še ni konec: trenutno  načrtujejo gradnjo novih poslovalnic v Ajdovščini in Krškem ter na Hrvaškem v Valopovu in Gospiću.

Takšen silovit razvoj je posledica skrbno izbranega prodajnega programa in velikega zanosa zaposlenih ter truda pri pridobivanju kupcev in poprodajni skrbi zanje.

Ko je Branko Miler izbiral, katera podjetja bi zastopal v Sloveniji, je imel dober nos. Začel je z izdelki Krone in še vedno največ prometa ustvari z njimi. Najprej so v njegovem programu prevladovale balirke, ki jim je kmalu sledil celoten zeleni program za strme travnike Reform ter tako omogočili popolno spravilo krme s travnikov. Za odvzem silaže iz silosov nudijo krmilno-mešalne prikolice in odjemalce silaže BvL.

Naslednji zadetek v polno je bil Joskin, s katerim je na slovenski trg pripeljal kakovostne, robustne in cenovno zanimive cisterne. Za gnojenje z rudninskimi gnojili skrbijo s trosilniki Rauch. Temu je sledila širitev na hitro rastoči trg lesne biomase s prevzemom zastopstva za sekalnike Eschlböck in programa cepilnikov ter krožnih žag Posch.

Ko so zadovoljni kupci želeli pri njih nabaviti tudi stroje za obdelavo tal, so pridobili zastopstva za pluge in brane Regent, sejalnice in okopalnike Sfoggia, vrtavkaste brane in mulčerje Vigolo …

Na koncu so postali t. i. „full liner“ in kupcem nudijo še traktorje Lindner, dvoriščne nakladalke Giant, namakalne sisteme Irrimec ter program Husqvarna. Pomemben del poprodajnih storitev je servis. Imajo močne servisne ekipe, ki lahko strankam nudijo tudi servis na domu po vsej Sloveniji.

S široko mrežo poslovalnic so se približali kupcem in sedaj jim v njih nudijo poleg zastopniškega programa kmetijske mehanizacije še marsikaj drugega, potrebnega na kmetiji: od pašne in hlevske opreme,  orodja in razne kmetijske ter gozdarske opreme do igrač za otroke.

V času pandemije so poskrbeli za nemoteno oskrbo kmetij preko spletne trgovine www.kmetijskaoprema.si. Spletna trgovina je bila leta 2019 nagrajena s priznanjem spletni trgovec leta.

Zastopajo znamke: Krone, Joskin, Reform, Sfoggia, Posch, BvL, Rauch, Eschlböck, Giant, Elho, Vigolo, Lindner, Farmtech, Regent, APV, Krpan, Ino, Gorenc, Irrimec, Husqvarna.

V letu 2021 so v sklopu praznovanja dvajsete obletnice pripravili tudi izjemne ugodnosti ob nakupu kmetijskih strojev. Vse akcije so dostopne na povezavi: https://www.mehanizacija-miler.si/milerjeve-ugodnosti-ob-20-letnici

*** oglasno sporočilo