Marjetka Žnidarec iz Ponikve pri Šentjurju izdala avtorsko skaldbo

Marjetka Žnidarec iz okolice Ponikve pri Šentjurju je na svojem YouTube kanalu pred kratkim objavila avtorsko pesem Majhne lučke.

Izvajalko in avtorico skladbe smo povprašali, kaj je želela z njo sporočiti: »Sporočilo pesmi je zelo jasno. Ni lepšega, kot so otroški smeh, veselje in radost. Vsak otrok je drugačen, poseben, edinstven. Živi svoje življenje in je enostavno on.« Glasbenica si želi, da se pesem kot majhna lučka prižiga v srcih ljudeh in se dotakne vseh tistih, ki jim je namenjena. Prisluhniti ji je mogoče tukaj:

Majhne lučke je skladba, s katero je Marjetka Žnidarec po premoru ponovno začela z glasbenim ustvarjanjem. Sama pravi, da so pesmi, ki jih piše in poje, pesmi navdiha, upanja in opogumljanja. Zelo je hvaležna vsem, ki ji na njeni poti pomagajo, še zlasti hrvaškemu ustvarjalcu ritmično-duhovne glasbe Antoniu Tkalcu. Od njega je dobila precej znanja in izkušenj, v sodelovanju z njim pa je posnela tudi duet Hodi z menoj, ki bo kmalu objavljen javno.

»Ko v sebi čutiš, da imaš v življenju poslanstvo in s tem dano nalogo, te dogodki sami po sebi silijo v to, da v tej smeri nekaj narediš. Za to sta potrebna notranja odločitev in zaupanje, nato pa prvi korak, ki sem ga v teh dneh z izdajo avtorske pesmi tudi naredila,« je za konec še povedala avtorica.
(Zala Motaln)