LTO Podčetrtek vzpostavila novo spletno stran

Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ je vzpostavil novo spletno stran, s katero želijo dvigniti zadovoljstvo lokalnega turističnega gospodarstva ter gostov, ki obiščejo destinacijo.

»Naša destinacija spada med vodilne destinacije in do zdaj je bila naša slabost predvsem spletna stran. Ni nam bila ravno v ponos in veseli nas, da je končno prenovljena. S tem smo pridobili možnost spletnega oglaševanja, s čimer bomo poskusili še bolj izkoristiti licenco za prodajo turističnih aranžmajev, saj je možno na spletni strani direktno rezervirati, kupiti in kasneje tudi koristiti lokalno ponudbo. S tem sledimo smernicam in trendom nove strategije razvoja turizma«, je ob prenovi spletne strani dejal direktor LTO Podčetrtek Boštjan Misja.

Na novi spletni strani https://www.visitpodcetrtek.com lahko najdemo zanimivosti, doživetja, kulinariko, nastanitve, prireditveni koledar ter zemljevid celotne destinacije, poleg tega pa so skozi spletno stran možni tudi nakupi, kar je zelo pomembno za trženje storitev ljudi iz tega območja.

Več lahko preberete v današnjih Rogaških novicah.