Konjiško: Konjičanki Maji Furman padla sekirca v med

Na televiziji POP TV to jesen predvajajo nadaljevanko Sekirca v med, v kateri vlogo novinarke Sonje Knez igra Konjičanka Maja Furman.

Pravi, da je v snemanju uživala, saj je bilo vzdušje v ekipi sproščeno: “Čeprav nisem profesionalna igralka, so me igralke in igralci lepo sprejeli medse. V čast mi je bilo spoznati uveljavljena igralska imena, preprosti so in prijetni,” je povedala.

Maja Furman je na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila študij primerjalne književnosti, ukvarja se s pravljičarstvom, literarnim ustvarjanjem, je pogovorna voditeljica ter avtorica Večerovih podkastov in intervjujev za mesečnik Obrazi.
Sodelovanje v seriji Sekirca v med pa ni Majina prva izkušnja pred televizijskimi kamerami. Manjše vloge je igrala tudi v nadaljevankah Reka ljubezni, Usodno vino in Najini mostovi. Kot igralka sodeluje tudi v novi seriji Za hribom, na Voyu jo že predvajajo.
Sicer pa je 41-letna Konjičanka sodelovala tudi pri snemanju televizijskih oglasov za ABANKO in Tuš, zdaj jo videvamo v reklami za družbo Mobitel.

Oglas