Konjiško: iščejo kadre v gostinstvu, proizvodnji, prodaji

Več kot 20 prostih delovnih mest je v teh dneh razpisanih na območju konjiškega urada za delo. Preverjamo, kakne veščine iščejo delodajalci v tem času in kaj ponujajo.

Tudi na širšem Konjiškem je veliko povpraševanja po kadrih v gostinstvu, iščejo tudi delavce v proizvodnji, nekaj v zdravstvu, prodaji, …

Gostinstvo zaposluje

Delo dobita čistilec in frizer, pri konjiškem Javnem komunalnem podjetju pa še vedno iščejo vodovodnega inštalaterja. Več je povpraševanja za delo v gostinstvu.
Kuharja, ki ga zaposlijo za nedoločen čas, iščejo v Gostilni in piceriji Endi v Tepanju, tam zaposlijo tudi natakarja. Tudi v Gostilni Smogavc z Gorenja za nedoločen čas zaposlijo kuharja in tam tudi iščejo natakarja, a za skrajšan delovni čas, 20 ur tedensko. Slaščičarja iščejo v podjetju Unitur – delo je na Rogli in za obdobje 3 mesecev.
Če vam pomivanje posode ne predstavlja težave, potem službo za leto dni dobite v Gostišču Ulipi v Zečah – poleg pomivanja posode bo vaše delo še čiščenje kuhinje in pomoč pri pripravi jedi.

V proizvodnji …

Upravljavca strojev in naprav, torej delavca za delo na proizvodnji liniji, iščejo v konjiškem Konitexu. Imeti mora izpit za viličarja, pomagal bo tudi pri vzdrževanju, delo pa dobi za 3 mesece. Prav tako za 3 mesece zaposlijo vzdrževalca strojne opreme.
Varilca iščejo v konjiški Kostroj Strojegradnji.

… in zdravstvu, prodaji, računovodstvu

Pripravnika – tehnika zdravstvene nege iščejo v konjiški zasebni pediatrični ambulanti.
Okoli 1.200 evrov bruto mesečne plače obljubljajo v konjiškem Megatel centru, kjer iščejo prodajalca v poslovalnici T-2. Računovodjo pa za nedoločen čas zaposlijo na Osnovni šoli Zreče.

… in Dars

Voznika strojnika iščejo v konjiški avtocestni bazi, kandidat mora izpolnjevati številne pogoje, med drugim imeti izpit B, C in E kategorije ter za upravljavca gradbene mehanizacije, biti mora usposobljen za delo z nevarnimi snovmi, … Izbran kandidat bo opravljal vzdrževalna dela, urejal zapore, pregledoval stanje vozišč, …

Unior išče programerja

Natančneje skrbnika informatike, ki obvlada zahtevnejše programiranje. Imeti mora visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo. Še enega informatika oziroma programerja zaposlijo, pri tem pa bo dovolj srednješolska izobrazba.

Če vas zanima vodenje …
Potem preverite, ali ste pravi kader za vodstveno delovno mesto, ki ga razpiszje Stanovanjsko podjetje Konjice – jutri v lokalnem časopisu NOVICE!
(Nina Krobat)
Vir: Zavod za zaposlovanje RS, na dan 7. oktober 2019