Konjičanka Tadeja v resničnostnem šovu

Že od konca meseca februarja lahko na malih zaslonih spremljamo tri resničnostne šove Big Brother, Bilo je nekoč in MasterChef. V vseh treh se tekmovalci potegujejo za denarno nagrado v višini 50.000 evrov. Šov Bilo je nekoč se letos predvaja prvič in zato je način tekmovanja vsem neznanka. Tekmovalci so se vrnili v preteklost. Živijo tako, kot so živeli naši predniki v času, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo.

Za glavno nagrado pa se poteguje tudi 28-letna Tadeja Radolič, ki prihaja iz Slovenskih Konjic. Tadeja je mama samohranilka in čeprav je po izobrazbi frizerka, trenutno opravlja težaška moška dela. Tadeja je direktna ženska, pove, kaj si misli, zato je prepričana, da je ženske tekmovalke ne bodo preveč vzljubile. Obožuje zgodovino in ne mara hinavcev. V resničnostnem šovu Bilo je nekoč se je odločila sodelovati zaradi denarja in življenjske izkušnje. Želela se je namreč preizkusiti, kako bi bilo živeti 200 let nazaj, brez vsega, kar poznamo danes.

O tem, kaj je povedala ob vstopu v šov, kdo jo najbolj podpira in katere so njene lastnosti, pa si preberite v novi številki lokalnega časopisa NOVICE, ki je danes izšel.

Foto: Planet TV