Konjičan Patrik Šuntner oblekel dres Slovenj Gradca

Nov pomemben korak v svoji karieri je naredil Patrik Šuntner. Rokometaš iz Slovenskih Konjic, ki bo ta mesec dopolnil 20 let, je podpisal pogodbo s slovenskim prvoligašem – Rokometnim klubom Slovenj Gradec 2011. Pri trenutno petouvrščeni ekipi med slovensko elito imajo z njim velike načrte. Na Facebook profilu kluba so med drugim zapisali: “Tako se Patrik pridružuje nekaj ostalim mlajšim prijateljem, na katere klub resno računa v prihodnosti.”
Šuntner se torej v Slovenj Gradcu podaja v svet članskega rokometa, ob morebitnem sproščanju ukrepov, pa bo pomagal tudi mladinski ekipi kluba. Je namreč še mladinec (zadnje leto). Prepričan je, da je s prestopom v Slovenj Gradec naredil dobro potezo. Ocenjuje, da gre za okolje, v katerem zelo dobro delajo z mladimi rokometaši.
Rokometno pot je Šuntner sicer začel v Celju in tam igral do sezone 2017/2018. Nato je prestopil v mladinsko selekcijo Gorenja, kjer je odigral dve sezoni in pol.
Kakšno številko bo na dresu nosil v Slovenj Gradcu in še več zanimivosti najdete v današnji številki lokalnega časopisa NOVICE. (Jure Mernik)