Konfekcija Marja iz Sel pri Podčetrtku namenu predala nov poslovni objekt

Konfekcija Marja je družinsko podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1992.

Prvi proizvodni program je bila izdelava ženskega, otroškega in moškega spodnjega perila, pozneje pa so začeli šivati tudi druga oblačila in tako danes po petindvajsetih letih ustvarjajo okoli 180 različnih artiklov. Podjetje se je postopoma širilo, tako da danes zaposluje 17 delavcev, ki ustvarjajo blagovno znamko Marja s kapaciteto več kot tisoč proizvedenih kosov dnevno.

Danes so tako prišli do nove prelomnice, in sicer so dosedanjim šeststotim kvadratnim metrom delovnih površin dodali še dodatnih, novih šesto kvadratnih metrov, torej nov poslovni objekt s proizvodnjo, prodajalno in skladiščem.

Na uradni otvoritvi novih prostorov je vse zbrane v imenu podjetja Marja nagovoril Matjaž Plevnik, ki se je v prvi vrsti zahvalil staršema, ki sta začela peljati to odlično družinsko poslovno zgodbo, prav tako pa tudi ženi Suzani in vsem, ki jim pomagajo pri ustvarjanju uspešne zgodbe.

Čestitkam ob otvoritvi sta se pridružila tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek ter župan občine Podčetrtek Peter Misja, za glasbeno poslastico popoldneva pa je poskrbela Nuša Derenda.

Več o samem dogodku boste lahko prebrali v Rogaških novicah.