Kaj se v torek, 31. maja, dogaja na Štajerskem?

*Slavnostno bo danes v Štorah, saj praznujejo občinski praznik, najzaslužnejšim bodo podelili občinska priznanja.

* V Rogaški Slatini bo Stranka modernega centra od danes v novih poslovnih prostorih. Odprtje so pripravili ob počastitvi druge obletnice delovanja stranke; želijo pa si, da bi pisarna živela tudi z občani, tako bodo izvajali različen projekte – pred počitnicami napr tudi inštruirali matematiko.

*Predstavitev rekreativnega teka in meritve krvnega tlaka in sladkorja bodo zvečer pripravili na atletskem stadionu ob Osnovni šoli Ob Draviji v Slovenskih Konjicah:
Vrtec Zreče pripravlja popoldne Športni vrtiljak za otroke zreškega vrtca in njihove družine. Namen prireditve je promocija gibanja in pitja vode med predšolskimi otroki.

*Danes pa je tudi svetovni dan brez tobaka. Dopoldne bo v Šentjurju izobraževalno-svetovalni dogodek Moja pljuča – moja moč.

*Čebelarski dom Poljčane prireja dan odprtih vrat. Na ogled bo predstavitveni video film, pripravljajo degustacijo medu, ogled panja ter predstavitev opravil v čebelnjaku.

*V dvorcu Novo Celje pripravljajo dneve likovnih gimnazij v Celju – 1. srečanje dijakov in mentorjev umetniških gimnazij likovnih smeri. Pričakujejo več ko 120 dijakov in mentorjev iz vse Slovenije.