Kaj se v sredo, 13. julija, dogaja na Štajerskem?

*Dan šoferjev in avtomehanikov bodo popoldne s povorko obeležili tudi na Konjiškem in Zreškem. Organizirana povorka okrašenih vozil bo sicer pozno popoldne na pot krenila izpred prostorov Združenja šoferjev in avtomehanikov Slovenske Konjice.

*Na Občini Zreče bo dopoldan svečan podpis pogodbe za obnovo lokalne ceste Bezje-Koroška vas. Dela bo izvajalo podjetje VOC.

*V Celju je več objektov v mestu zapuščenih in zanemarjenih. Z nekaterih ne odpada samo omet, ob kakšnem večjem neurju tudi kakšna opeka. V današnjem Celjanu temu namenjajo več prostora, pišejo pa tudi o morebitnih rešitvah.

*Jubilejne 50. Mednarodne igre šolarjev, ki imajo korenine v Celju, se danes začenjajo v Tajvanu. Na tekmovanju se bodo mladi športniki, stari med 12 in 15 let, merili v devetih športih. V štirih bo tokrat imela svoje predstavnike tudi delegacija Mestne občine Celje.

*Slovenska moška članska rokometna reprezentanca se bo dopoldne zbrala v Zrečah. Rokometaši, ki so prejšnji teden že vadili na Rogli, bodo po dobrih dveh dneh počitka nadaljevali s pripravami na nastop na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru. V Zrečah bodo sicer ostala do 19. julija, medtem pa v soboto in v nedeljo v Mariboru oz. Trbovljah odigrali tudi dve pripravljalni tekmi s Tunizijci.

*Nogometaši konjiške Dravinje se bodo popoldne na domačem stadionu na prijateljski tekmi pomerili s Celjani.

Oglas