Kaj se v ponedeljek, 20. junija, dogaja na Štajerskem?

*V enem od podjetij v Celju pripravljajo popoldne posvet z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravkom Počivalškom. Na posvetu tudi o tem, kakšne ukrepe – ki bi naj bi izboljšale poslovanje lokalnega gospodarstva – pripravlja ministrstvo.

*V sklopu Konjiških dni bodo dopoldne odprli komunalno urejeno obrtno oz. poslovno cono v Slovenskih Konjicah. Gre za območje, ki ga domačini bolj poznajo pod imenom ‘Konusov travnik’.

*Najprestižnejši hotel s petimi zvezdicami in nazivom superior v Rogaški Slatini, Hotel Aleksander bo od danes spet odprt.
Hotel so po lanskem stečaju – zaradi poslovanja z izgubo več kot 7 milijonov evrov – zaprli v začetku tega leta. Novo zgodbo hotela napoveduje dr. Nikolay Vorobyev.

*Tradicionalna prireditev ŽIV-ŽAV bo to popoldne v konjiškem parku. Cicimaturantje javnih konjiških vrtcev bodo vrtcu pomahali v slovo.

*Koncert Vokalne skupine Expe bo drevi v Vitanju. Za letošnji koncert so pripravili izbor tuje in slovenske sakralne glasbe, izvedli pa ga bodo skupaj z gosti, in sicer po večerni sveti maši v cerkvi sv. Petra in Pavl.

*V Viteški dvorani Bistriškega gradu bo Županova petica, sprejem za učence zaključnih letnikov z nadpovprečno dobrimi rezultati.

Oglas