Kaj se v nedeljo, 31. julija, dogaja na Štajerskem?

*Danes bo v Ločah 44. kmečki praznik. Namesto povorke s prikazom kmečkih običajev pripravljajo prikaz starih kmečkih obrti. Sledila bo še zabava z ansamblom Petra Finka.

*Tradicionalni Pašni piknik bo danes na Rogli. Posebnost letošnjega dogodka bo, da mu letos pridružujejo še Šoferski praznik, ki so ga morali pred dvema tednoma prestaviti zaradi slabega vremena.

*Jakobovi dnevi na Resniku se nadaljujejo tudi danes. Ob 13-tih bo v cerkvi Sv. Jakoba maša s procesijo, sledi druženje krajanov in gostov pod šotorom.

*Tretja tradicionalna prireditev Pohorje poje bo danes na Treh kraljih. Predstavili se bodo pevci, folkloristi in druge kulturne skupine iz Zgornje Ložnice, Tinja,Keblja in Šmartnega na Pohorju.

*V Domu svetega Jožefa v Celju danes začenjajo z vsakoletnimi duhovno-počitniškimi dnevi za starejše. Vse do četrtka si bodo starejši lahko ogledali številne zanimivosti celjske regije in njenih biserov.

*Na Starem gradu v Celju tudi nocoj pripravljajo kino pod grajskimi zvezdami – tokrat bodo predpremierno prikazali film Julieta.