Kaj se v nedeljo, 20. marca, dogaja na Štajerskem?

VITANJSKO

* Popoldne bo ob dnevu žena in materinskem dnevu v Vitanju koncert z akustično skupino Artisitik.

KONJIŠKO

* Prireditev Pozdrav pomladi bo popoldne v Domu krajanov Stranice. Nastopili bodo otroci iz domačega kraja in sovaščani.

BISTRIŠKO

* Dekle, ženska, mati. Tradicionalni koncert prireja skupina Gemaj v domačih Makolah. Pridružili se jim bodo tamburaši Kavkler. Proslava ob materinskem dnevu bo popoldne tudi v kulturnem domu v Studenicah.
* Slovenska Bistrica twirla, poje in pleše je naslov prireditve, ki bo popoldne v športni dvorani. Pripravlja jo Twirling klub Sašo ob 20. obletnici delovanja.
* V Gaju pri Zgornji Polskavi bo dopoldne komemoracija pri spomeniku padlih talcev.
* Jožica Šlamberger iz Zg. Polskave bo danes odprla razstavo svojih slikarskih del v hotelu Jakec na Treh kraljih.
* Zanimivo bo tudi v dvorcu Štatenberg, kjer prirejajo Klic pomladi, recital baročnih in opernih arij.

OBSOTELJE IN KOZJANSKO

* V Polju ob Sotli bodo zjutraj pred cerkvijo postavili butaro.
* Jožefov sejem domačih izdelkov in pridelkov bo v Bistrici ob Sotli – ob sejmu bo še tekmovanje v kuhanju golaža, Jožeki bodo obrezali občinsko vinsko trto, tudi za kulturno-zabavni program bo poskrbljeno.
* V Dobju pa bo srečanje odraslih folklornih skupin. Nastopile bodo skupine z Blagovne, iz Šentjurja, Kozjega, Svetega Štefana.

CELJSKO

*  Osnovna šola Lava prireja 7. tradicionalni veliki dobrodelni koncert Pozdrav pomladi in upanja. Zbran denar bodo namenili za vse otroke, ki za enake možnosti potrebujejo našo pomoč.