Kaj se v četrtek, 16. junija, dogaja na Štajerskem?

*Skoraj 250 nagrajenih Naj mladih bo dopoldne v Slovenskih Konjicah prejelo zlata in srebrna priznanja. Pred tem si bodo ogledali še predstavo Živalska farma, ki jo Naj mladim podarja Občina Slovenske Konjice.
Po prireditvi pa bodo pred in v kulturnem domu odprli razstavi “870-letnica pisne omembe Slovenskih Konjic” in “Vrtinec mladosti”, ki krasi pročelje doma kulture.

*Župan Šentjurja mag. Marko Diaci bo popoldne pripravil tradicionalni sprejem za najboljše učence zaključnih razredov osnovnih šol in glasbene šole. Sprejem bo na vrtu Ipavčeve hiše.

*Likovno razstavo akademskega slikarja Igorja Banfija bodo danes zvečer slavnostno odprli v Razstavni dvorani Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah. Razstavljenih bo 22 slik s tematiko dreves. Razstavo pa si bo mogoče ogledati vse do začetka septembra.

*V Branibor clubu v Celju pripravljajo stand up večer s Tadejem Tošem. Pri Vodnem stolpu v Celju pa bo koncert pihalnega orkestra Celje.

*V Vojniku bo dopoldne meddruštveno in medobčinsko tekmovanje v streljanju z zračno puško, ki ga pripravljajo upokojenci. *V Laporju pa bo popoldne srečanje starejših občanov.

Kolesarska dirka Po Sloveniji se začenja danes v Ljubljani, v soboto in nedeljo bodo kolesarji na štajerskih cestah

Oglas