Kaj se danes, v soboto, dogaja na Štajerskem?

CELJSKO

* V mestnem kinu Metropol v Celju bo danes premiera filma DOM. Gre za dokumentarec o nekdanjem samskem domu in njegovih današnjih prebivalcih. Metod Pevec je film snemal sam, brez snemalne ekipe.
* Na celjskem sejmišču pripravljajo danes mednarodno razstavo psov, v Celjskem domu pa bo na ogled komedija Moško so z Marsa, ženske so z Venere.
* Žensko člansko košarkarsko reprezentanco drevi v Celju čaka kvalifikacijska tekma za nastop na evropskem prvenstvu leta 2017. Na parketu Gimnazije Celje-Center bo Slovenkam nasproti stala izbrana vrsta Latvije. Selektor Damir Grgić računa tudi na članice celjskega Athleta, Tino Jakovina, Annamario Prezelj in Tino Trebec.

BISTRIŠKO

* Osmi etnološki večer prirejajo Ložniške ufarce nocoj na Zgornji Ložnici. Prireditev so naslovile Kje so tisti lepi, stari, zlati časi. Potekal bo v domači večnamenski dvorani.
* Na Zgornji Polskavi pa bo nocoj 4. abonmajska predstava – na ogled bo komedija Žalujoči ostali, v izvedbi gledališke skupine iz Rač.

KONJIŠKO

* S koncertom skupine Rok’n’band bodo drevi v konjiškem prireditvenem centru Patriot sklenili dogodke v sklopu ‘Kulturnega 2016’.

OBSOTELJE IN KOZJANSKO

* WINTER HOUSE PARTY bo zvečer v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek.