Glasbena zvezda Štajerske: zapeli dve zvezdici, dobili prve finaliste!

Na Radiu Rogla nadaljujejo z najbolj razburljivim radijskim šovom talentov: Glasbeno zvezdo Štajerske. Sinoči sta se v studiu Radia Rogla v živo predstavili dve mladi pevki: Kristina Fermolšek in Nuša Vodušek. Razglasili pa so tudi zmagovalce prvega kroga, prve finaliste.


Alja Tihle Hren in Blaž Švab sta tokrat v oddaji Pod Roglo se poje in igra gostila mladi pevki, 17-letno Kristino Fermolšek iz Poljčan in 15-letno Nušo Vodušek iz Rogatca. Obe sta najprej sodelovali v zabavnem intervjuju, nato pa v radijskem studiu v živo zapeli.

Kristina Fermolšek

17-letna dijakinja III. Gimnazije v Mariboru najraje prepeva balade in tudi tokrat se je predstavila z balado: zapela je pesem Med iskrenimi ljudmi. Takole je pela:

 

Nuša Vodušek

15-letnica, dijakinja prvega letnika celjske medijske šole, najraje prepeva slovenske pop pesmi. Tako je tokrat zapela pesem Kdo še verjame Nine Pušlar:

 

Imamo prve finaliste!

V prvem krogu Glasbene zvezde Štajerske so glasove poslušalcev zbirali Ansambel Prisrčniki in Sanjski muzikanti. Več glasov so zbrali Sanjski muzikanti in so tako prvi finalisti šova! Predstavili se bodo znova v finalu, 22. decembra v Slovenskih Konjicah.

Glasovanje do srede!

Že od sinoči lahko na spletni strani Glasbene zvezde Štajerske glasujete za tisto, ki vas je tokrat bolj prepričala. Pevka, ki bo do srede zvečer zbrala več glasov, se bo predstavila v velikem finalu šova 22. decembra v Športni dvorani Slovenske Konjice.

Oglas