Glasbena zvezda Štajerske: zabavna ansambla in druga finalistka!

V studiu Radia Rogla so sinoči nadaljevali radijski šov talentov: Glasbena zvezda Štajerske. V tretjem krogu sta se predstavila Ansambel Gala Kovačiča in Petovia kvintet, dobili pa smo tudi drugo finalistko.

Alja Tihle Hren in Blaž Švab sta v tretjem krogu Glasbene zvezde Štajerske v oddaji Pod Roglo se poje in igra gostila dva ansambla. Z zabavnimi vprašanji in nadvse izvirnimi odgovori so vsi poskrbeli za izjemno zabavno radijsko uro. Sproščeno vzdušje so člani ansamblov prenesli tudi v glasbeni studio, kjer so v živo zapeli in zaigrali.

Ansambel Gala Kovačiča

So trije mladi fantje iz okolie Krškega, Gal Kovačič, Mitja Župevc in Matic Kozole. V šovu Glasbena zvezda Štajerske so v živo zapeli in zaigrali pesem Ne bom te prosil, ki jo je pred 25 leti posnel, a nikdar izdal, Ansambel Brodniki.

Fantje sicer skupaj igrajo šele osem mesecev, ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, pred kratkim pa so za omenjeno pesem posneli tudi videospot.
Kako so zapeli na vaji, lahko VIDIŠ TU.

Petovia kvintet

Izkušeni glasbeniki, ki v tej zasedbi skupaj igrajo več kot leto in pol. Larisa Majcen, Aljaž Kolarič, Miran Zorko, Kristijan Markež, Jasmin Gavez in Denis Godec iz okolice Ptuja so v Glasbeni zvezdi Štajerske v živo zapeli in zaigrali svojo avtorsko pesem Hvala za poletje.

Lani so začeli svojo pot na festivalih in prejeli že kar nekaj nagrad, posneli so štiri videospote, poleg omenjene pa so izdali še dve svoji pesmi.
Kako so nastopili na vaji, POGLEJ TU.

Kristina druga finalistka!

V šovu Glasbena zvezda Štajerske pa sta Alja in Blaž razglasila, katera od pevk je v prejšnjem tednu zbrala največ glasov poslušalcev in se s tem uvrstila v veliki finale šova. To je Kristina Fermolšek iz Poljčan! Spomnimo, da so se v finale pred tem že uvrstili Sanjski muzikanti.

Veliki finale z zvezdami

Veliki finale šova bo v nedeljo, 22. decembra, ob 17.00, v športni dvorani v Slovenskih Konjicah. Vstopnica bo tudi glasovnica – obiskovalci bodo med finalisti izbrali novo Glasbeno zvezdo Štajerske!
Z nami bodo tudi: Dejan Vunjak, Harmonikarska šola Banovšek, Werner in Modrijani.
Vstopnice: Eventim in Radio Rogla Slovenske Konjice. So že v predprodaji! Ceneje!  Možnost nakupa VIP vstopnice.

Glasovanje do srede!

Že od sinoči lahko na spletni strani Glasbene zvezde Štajerske glasujete za anambel, ki vas je tokrat bolj prepričal. Tisti, ki bo do srede zvečer zbral več glasov, se bo predstavil v velikem finalu šova 22. decembra v Športni dvorani Slovenske Konjice.

 

Voda Rogla za dober glas

Glasbeniki so bili navdušeni tudi nad Vodo Rogla, ki so jim jo ponudili v studiu. Povedali so, da je odlična.
Glasbene zvezde Štajerske pijejo: izvirsko vodo Rogla.

 

(Nina Krobat)