Glasbena zvezda Štajerske: še zadnji ‘dvoboj’ in predzadnja finalistka!

Šov Glasbena zvezda Štajerske na Radiu Rogla je sinoči postregel še z zadnjima nastopajočima ansambloma pred velikim finalnim koncertom, ki bo 22. decembra v Slovenskih Konjicah.

Po desetih krogih šova Glasbena zvezda Štajerske sta zadnji ‘glasbeni dvoboj’ za uvrstitev v finale zaznamovala Ansambel Upanje in Špas kvintet. Sami fantje so zavzeli radijski studio in očarali voditelja oddaje Pod Roglo se poje in igra Aljo Tihle Hren in Blaža Švaba.

Ansambel Upanje

Fante, stari od 17 do 22 let, prihajajo iz vasi Zagojiči in Radencev. So Žiga Viher, Marcel Šafarič, Niko Zorko in Klemen Zavec. V Glasbeni zvezdi Štajerske so zapeli Čas bi zavrtel nazaj Ansambla Toneta Rusa:

Sicer pa fantje v tej zasedbi igrajo štiri mesece, ansambel pa od leta 2013. Nastopili so na več festivalih, kjer so dobili tudi nagrade. Izdali so že 10 svojih avtorskih pesmi in posneli štiri videospote. Tudi v prihodnje bi radi nadaljevali v tej smeri in postali še uspešnejši.
Takole je bil videti NASTOP NA VAJI.

Špas kvintet

So Sven Senica, Žiga Romih, Anže Oset, Sebastjan Robič in Amadej Štrajhar, vsi iz okolice Šentjurja. V šovu Glasbena zvezda Štajerske so zapeli pesem Srčni muzikant Ansambla Petka:

Skoraj eno leto že igrajo skupaj. Predstavili so se že na festrivalih in tudi bili nagrajeni. Najraje igrajo pesmi Ansambla bratov Avsenik in Alpskega kvinteta, preizkušajo pa se tudi v skladanju avtorskih pesmi. V prihodnje bi se tako radi predstavili tudi s svojimi pesmimi.
Takole so bili videti in slišati NA VAJI.

V finale Laura Pesjak

Laura Pesjak je nova finalistka šova, ki bo nastopila na velikem finalu 22. decembra v Slovenskih Konjicah. Skupaj z drugimi finalisti: Sanjskimi muzikanti, Kristino Fermolšek, Petovia kvintetom, Ansamblom Valovi, Ninom Cizejem, Ansamblom Trenutek, Matejo Kamnik in Ansamblom Žurerji.
Tako je bilo PREJŠNJI TEDEN.

Veliki finale z zvezdami

Veliki finale šova bo v nedeljo, 22. decembra, ob 17.00, v športni dvorani v Slovenskih Konjicah. Vstopnica bo tudi glasovnica – obiskovalci bodo med finalisti izbrali novo glasbeno zvezdo Štajerske.
Z nami bodo tudi: Modrijani, Darja Gajšek, Werner, Dejan Vunjak, Harmonikarska šola Banovšek in prva Glasbena zvezda Štajerske – Nuša Pliberšek!
Vstopnice so na Eventimu in Radiu Rogla Slovenske Konjice že v predprodaji. Ceneje! Imate tudi možnost nakupa VIP vstopnice.

Glasovanje do srede!

Že od sinoči lahko na spletni strani Glasbene zvezde Štajerske glasujete za ansambel, ki vas je tokrat bolj prepričal. Tisti, ki bo do srede zvečer zbral več glasov, se bo predstavil v velikem finalu šova
22. decembra v Športni dvorani Slovenske Konjice.

 

 

Voda Rogla za dober glas

Glasbeniki so navdušeni nad Vodo Rogla, ki  jim jo vsak teden ponudijo v studiu. Povejo, da je odlična!
Glasbene zvezde Štajerske pijejo: izvirsko vodo Rogla.

 

 

 

Oglas