Gimnazija Celje – Center za Malo hišo na Pilštanju

Na Gimnaziji Celje – Center so se odločili, da bodo letošnje božične praznike polepšali otrokom in mladostnikom Male hiše na Pilštanju. Material zanje zbirajo v pritličju šole, pri dežurnem učencu, do 18. decembra. K sodelovanju vabijo vse, ki bi lahko na kakršenkoli način pomagali.

Kot je pojasnil vodja akcije, dijak Kristjan Veber, zbirajo vse za nego novorojenčkov/dojenčkov (plenice – od številke 2 dalje, mleko v prahu, vlažilni robčki, kreme, otroška hrana, dude, stekleničke za hranjenje), vse  za  ustvarjanje (barvice, svinčniki, papir, zvezki, nalivna peresa, čopiči, vodene barvice in tempere, voščenke …), vse  za  higieno (šampon, milo, zobne ščetke, zobna pasta za najmlajše, vlažilne kreme, dezodoranti za mladostnike, toaletni papir …), manjše prigrizke (suho sadje, čips, sokovi, čokolada, bonboni, … ) in čistila.

Stvari naj bodo nove ali v originalni embalaži in še neodprte, saj jih bodo uporabljali tudi najmlajši. Paket lahko pošljite tudi na naslov: Gimnazija Celje – Center, Kosovelova ulica 1, 3000 Celje, s pripisom Za Malo hišo.