FOTO: Toyotin frajer C-HR Hibrid iz AC FRI-MOBIL Celje izziva Štajersko

 

Toyotin frajer C-HR Hibrid iz AC FRI-MOBIL Celje izziva Štajersko. Fotografirajte se s Toyoto C-HR Hibrid in poskrbite, da bo že konec junija vaš kraj krasil japonski javor, vi pa boste, če zmaga vaš kraj, prejeli vikend najem avta. Več in podrobneje si lahko o nagradni igri preberete na spletni strani Radia Rogla (kliknite tukaj). Fotografijo s katerim koli Toyota C-HR Hibridom lahko naložite na našo spletno stran.

Terenska ekipa se je še zadnjič odpravila na različne lokacije po vsej Štajerski. Tokrat so si lepotca pobližje ogledali prebivalci Slovenskih Konjic, Zreč, Loč, Malahorne, Oplotnice in Celja.

Drugi junijski petek se je lepotec C-HR Hibrid skupaj z ekipo Radia Rogla potepal po Slovenski Bistrici, Celju, Vojniku in na Frankolovem. 

Na prvi junijski petek se je Toyotinim hibridni frajer vozil po Štajerski! Dopoldne je skupaj s terensko ekipo obiskal Celje, Laško, Žalec in Petrovče, Štore in Šentjur.

Zadnji  majski petek se je terenska ekipa Radia Rogla prvič opravila na teren in s Toyoto C-HR Hibridom obiskala Zreče, Vitanje, Slovenske Konjice, Loče in Poljčane. Se najdete med fotografijami?

Fotografije s Toyoto C-HR Hibrid lahko tudi sami objavite na našo spletno stran. Prejete fotografije si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.