Europark Maribor praznuje 22. rojstni dan

V Europarku Maribor si že 22 let prizadevajo slediti potrebam in željam obiskovalcev. Ob raznoliki ponudbi v kar 120 trgovinah in gostinskih lokalih skrbijo tudi za sodobno in prijetno okolje. Ponudbo stalno dopolnjujejo. Nedavno so pri vhodu odprli lokal, kjer nudijo varstvo za pse. V kratkem odpro še novo trgovino priznanih blagovnih znamk.
Te dni slavijo 22. obletnico. Pripravili so pester program, vse do sobote, 3. septembra. V trgovinah in lokalih nudijo popuste in ugodnosti. Za zabavo bodo poskrbele popačene podobe v ogledalih in nagradna igra, v kateri bodo obiskovalci lahko osvojili darilne bone v skupni vrednosti 2.200 €.
V petek  prirejajo koncerta fantov BQL & BUDALE. V soboto bo za vzdušje malo pred poldnevom poskrbel Žan Serčič z bendom. Sobotno popoldne bo namenjeno najmlajšim, ki se bodo zabavali na koncertu Romane Krajnčan, ustvarjalnih delavnicah in otroški predstavi.

Pestro bo v Europarku Maribor tudi v jeseni. Napovedujejo razstavo zelišč in gob, jesenko-zimsko modno revijo, razstavo malih živali, pa martinovanje, festival medu in še marsikaj.
(Foto: Bojan Mihalič)

 

Oglas