Dr. Sašo Puncerju in dr. Marjanu Bergincu najvišji priznanji v akciji Moj zdravnik 2016

Kar dva »moja« zdravnika prihajata s Štajerske. Doktor Marjan Berginc in doktor Sašo Puncer sta priznanje v vseslovenski medijski akciji, ki jo koordinira revija Viva, prejela nocoj iz rok predsednika Boruta Pahorja.
Dr. Berginc je družinski zdravnik v Slov. Konjicah, postal je »Moj družinski zdravnik«; ortoped dr. Puncer pa je vodja specialističnih ambulant v Termah Zreče in je dobil naziv »Moj specialist«.
Nazive že 20 let z glasovanjem podelijo bralci, poslušalci, gledalci slovenskih medijev.

Dr. Sašo Puncer
Dr. Sašo Puncer

Sašo Puncer, dr. med., specialist ortoped, je vodja specialističnih ambulant v Termah Zreče in ortoped v tamkajšnji ortopedski ambulanti. V Zrečah je Celjan, ki danes živi v bližini Petrovč, zaposlen že od leta 2001, sicer pa trikrat mesečno delo opravlja tudi v ambulanti Splošne bolnišnice Celje.

 

 

Dr. Marjan Berginc
Dr. Marjan Berginc

Marjan Berginc , dr. med., spec. splošne medicine, dela v zasebni splošni ordinaciji v Slov. Konjicah.  Že štiriindvajset let deluje v Zdravstvenem domu Slovenske Konjice. Leta 1992 je opravil specializacijo iz splošne/družinske medicine, med letoma 1993 in 2005 je bil tudi direktor ZD Slovenske Konjice, od leta 2007 pa ima zasebno splošno ordinacijo s približno 1900 opredeljenimi pacienti.