Dobri občutki z Radia Rogla: znanih še nekaj nastopajočih na 25-letki!

Velika zabava ob 25. rojstnem dnevu Radia Rogla se hitro približuje – v minulih dneh smo na Radiu Rogla predstavili še nekaj nastopajočih.

25-letka Radia Rogla bo po dveh izvedbah ‘Koronaletke’ letos znova potekala v živo, na konjiškem Mestnem trgu, kot v časih pred epidemijo. Radijci v petek, 24. junija, obljubljamo veliko rojstnodnevno zabavo s številnimi glasbenimi zvezdami.

25-letni Flirrt na 25-letki!

Skupina Flirrt, prav tako kot Radio Rogla, letos obeležuje 25 let. In seveda se spodobi, da bomo skupaj z njimi praznovali, prepevali in plesali na 25-letki Radia Rogla! Nastop na veliki radijski zabavi so člani popularne zasedbe napovedali pred dnevi v studiu Radia Rogla.
Pevec in avtor skupine Rok Lunaček je med drugim povedal, da se nastopa v Slovenskih Konjicah izjemno veseli, obenem pa je predstavil tudi novo pesem z naslovom Kako si kaj?. Peter Klima in Iztok Krajnc sta tudi Flirrtovcema Roku Lunačku in Matjažu Ravnikarju pripravila zanimiv radijski izziv – kako jima je šlo modeliranje, lahko preverite v videu na Facebooku Radia Rogla.
Oglejte pa si tudi, kako sta Flirrtovca v radijskem studiu V ŽIVO zapela venček njihovih uspešnic: KLIK.

Tudi Buryana bo z nami!

Da bo 24. junija na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah zares nepozabno, bo v družbi številnih drugih glasbenikov poskrbela tudi Danijela Burjan – Buryana. Na 25-letki Radia Rogla bo zagotovo zapela tudi svojo novo pesem Pijana noč, ki je še kako primerna za poletne zabave.
Lepotica iz Zreč je svojo novo pesem, za katero je že posnela videospot, pred dnevi podrobneje predstavila v Dobrem jutru Radia Rogla, kjer sta ji voditelja Peter Klima in Iztok Krajnc priredila zanimiv izziv v slogu besedila njene nove pesmi. Poglejte video na Facebooku Radia Rogla, morda pa dobite idejo za popestritev kakšne dobre zabave …

Zbudi me za prvi maj …

In res smo vas prebudili, skupaj s člani Godbe na pihala Slovenske Konjice. Izjemno veseli smo, da so se člani konjiške godbe na prvomajsko jutro znova ustavili pred Radiem Rogla in za vse poslušalce odigrali glasno praznično budnico. Tako smo skupaj prebudili tudi tiste poslušalce, ki budnic godb na pihala sicer ne bi slišali. Hvala, godbeniki, za čudovito praznično jutro!

Kdo še je med prvimi naznanil nastop na 25-letki, pa preberite tu:

Dobri občutki z Radia Rogla: znani prvi nastopajoči na 25-letki Radia Rogla!

Oglas