Dobri občutki z Radia Rogla: znani prvi nastopajoči na 25-letki Radia Rogla!

V studiu Radia Rogla so tudi v zadnjih dneh gostili več slovenskih glasbenikov, ki so že napovedali svoj nastop na 25-letki Radia Rogla!

Prijatelji Radia Rogla so na svojih koledarjih že obkrožili petek, 24. junija, ko se po dveh izvedbah radijske ‘Koronaletke’ velika radijska rojstnodnevna zabava spet vrača med ljudi. 25 let Radia Rogla bomo obeležili s številnimi glasbenimi prijatelji, ki nas bodo ob začetku počitnic zabavali na konjiškem Mestnem trgu.
Nekaj od njih je že napovedalo svoj nastop …

Miran Rudan!

Svoj nastop na 25-letki je pred dnevi že napovedal eden in edini Miran Rudan!
Priljubljeni pevec je v studiu Radia Rogla predstavil tudi svojo najnovejšo pesem Lažeš mi. Skladba, v kateri se lahko najde vsak, ne opisuje nujno le ljubezenskega razmerja, ampak tudi prijateljstvo ali na splošno situacijo, v kateri smo se znašli zadnji dve leti. Videospot je posnel Konjičan Andrej Pratnemer s svojo ekipo, ki z Miranom sodeluje že pravljičnih sedem let, v njem pa je nastopil tudi Miranov sin.

Poskočni!
Za poskočno jutro na Radiu Rogla (in to dobesedno!) sta pred dnevi poskrbela Martin Juhart in Lovro Sadek iz skupine Poskočni. Radijca Peter Klima in Iztok Krajnc sta fantoma pripravila prav poseben poskočni izziv (poglejte video na Facebooku Radia Rogla!), z njima pa sta klepetala tudi o zadnji pesmi Poskočnih z naslovom Cuk’r moj. Fantje so prepričani, da bo Cuk’r poskrbel za lep uvod v pomlad. Mi pa smo prepričani, da bomo Cuk’r slišali tudi na 25-letki Radia Rogla, saj bodo 24. junija na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah z nami praznovali tudi Poskočni!

Nina Donelli!
Nina Donelli je pred dnevi izdala svojo novo pesem z naslovom Lude noći in še popolnoma svežo predstavila v studiu Radia Rogla. Povedala je, da je pesem kot nalašč za vse nore noči, ki prihajajo s toplejšimi temperaturami. Takšna nora noč bo zagotovo tudi 24. junija na 25-letki Radia Rogla, kjer bo prepevala tudi simpatična pevka iz Poljčan. Za pravo vročico je Nina poskrbela tudi v novem videospotu, voditelja Dobrega jutra Radia Rogla Peter Klima in Iztok Krajnc pa sta ji pripravila zanimiv izziv v slogu pouka likovne vzgoje. Poglejte si video na Facebooku Radia Rogla!

Dejan Dogaja!
Minuli torek so v studi Radia Rogla gostili energičnega Dejana Krajnca, ki nastopa kot Dejan Dogaja. Ravno ob prvi obletnici samostojne glasbene poti je izdal novo pesem z naslovom Manekenka. V živo jo je zapel tudi na Radiu Rogla (KLIKNI TU za video!) in povedal, da se že nadvse veseli svojega nastopa na 25-letki, saj so njegove pesmi nalašč za takšne zabave. Dejan sicer nastopa s svojim Dejan Dogaja bendom in za prihodnje mesece napoveduje nove žurerske skladbe in nastope po vsej Sloveniji.

Oglas