Dobri občutki z Radia Rogla: tudi te dni v najboljši glasbeni družbi!

Zares odlično glasbeno družbo so na Radiu Rogla imeli tudi v minulih dneh.

Dejan pravi: Brez problema!

Dejan Vunjak je prejšnji teden na Radiu Rogla predstavil novo pesem in videospot z naslovom Brez problema. S pesmijo sporoča, da naj za stvari in ljudi, ki jih imamo radi naredimo vse brez problema, saj bo tako življenje veliko lepše. Oboževalke so glasbenika z nalezljivim nasmehom že zgodaj zjutraj pričakale pred Radiem in Dejan si je z veseljem vzel čas za kratek klepet in fotografiranje z njimi. Voditelja Peter Klima in Iztok Krajnc sta seveda tudi njemu pripravila zanimiv izziv, tokrat velikonočno obarvan – zakaj je Dejan iz radijskega studia odšel s črnimi prsti, pa preverite v videu na Facebooku Radia Rogla.

Tudi Manca Špik ima novo

Včeraj se je s poslušalci Radia Rogla prebujala odlična pevka Manca Špik. Poglejte, kakšen izziv, povezan z otipavanjem (sadja in zelenjave!¨), sta Peter in Iztok pripravila njej.
Manca je na radiu predstavila tudi svojo novo pesem Le enkrat se živi, s katero se po letu premora vrača na glasbeno sceno in napoveduje tudi prihod istoimenskega albuma, ki bo izšel v začetku maja. O novi pesmi Manca pravi, da je vedra in živahna, z univerzalnim sporočilom, na katerega mnogokrat pozabimo.
“Vseh negativnih informacij, nesrečnih okoliščin, bolezni, vojn in vsesplošnega omejevanja pri stvareh, ki jih radi počnemo, je namreč več kot dovolj, zato sem dobesedno obrnila ploščo in pričela sestavljati niz pesmi vedrejše narave,” je povedala med drugim.

Chicas in Katja Korošec

Maša in Hermina iz skupine Chicas sta se oglasili pri Blažu Švabu in Alji Tihle v oddaji Pod Roglo se poje in igra, ki vsako sredo zvečer razveseljuje ljubitelje narodnozabavne glasbe.
Simpatična pevka Katja Korošec s Stranic pa je pred dnevi klepetala z radijskim voditeljem Goranom Obradovićem. Poslušalcem Rogle je predstavila svojo pesem Levo in desno z Eme freš.

Oglas