Dobri občutki z Radia Rogla: s Tanjo Žagar češnje zobali, Tomažu ‘zrihtali’ novo fasado … in dojenček v studiu

Tudi v zadnjih dneh so na Radiu Rogla gostili številne glasbene zvezde iz Slovenije – nekaj med njimi jih bo nastopilo tudi na 25-letki Radia Rogla 24. junija v središču Slovenskih Konjic.

S Tanjo Žagar češnje zobali

Lahko bi rekli, da s Tanjo Žagar ne gre češenj zobati, a nam je nedavno dokazala drugače. V izzivu, ki sta ga priljubljeni pevki pripravila radijca Peter Klima in Iztok Krajnc, so jih skupaj pozobali kar nekaj. Tanja je ob tem pokazala, da obvlada tudi petje s polnimi usti češenj – poglejte zabaven video posnetek na Facebooku Radia Rogla.
Še preden bo Tanja proslavila svoj okrogli jubilej, 1. julija bo namreč dopolnila okroglih 40 let, jo čaka še nepozabno praznovanje radijske obletnice. Seveda prihaja na veliko praznovanje 25. rojstnega dneva, na 25-letko Radia Rogla 24. junija na Mestni trg v Slovenske Konjice!

Ta hiša dobi NOVO FASADO!

Tomaž Cvelfar z Brega pri Slovenskih Konjicah je tisti srečnež, ki prejme novo fasado za skoraj celo hišo! V pomladni nagradni igri Radia Rogla in Gradbene trgovine G7 Stranice je prav on osvojil bon v vrednosti 3.000 evrov za material za izdelavo fasade.
Ko so ga poklicali z Radia Rogla in mu povedali veselo novico, je presrečni Tomaž skorajda ostal brez besed. Povedal je, da z družino v hiši, ki jo vidite na fotografiji, živijo šele nekaj let in jo počasi obnavljajo. Fasada doslej še ni prišla na vrsto, a to se bo kmalu spremenilo … Bon za novo fasado bo Tomaževi družini prišel še kako prav. Čestitke!

Wolf prihaja domov … in na 25-Letko!

Božidar Wolfand Wolf je pred dnevi na Radiu Rogla predstavil svojo pesem Prihajam domov in napovedal, da kmalu prihaja tudi na 25-letko Radia Rogla!
Wolf pravi, da ima pesem, ki jo je napisal v času bivanja v ZDA, zanj poseben pomen, saj ga opominja, da je doma najlepše. In kaj je bolj domače kot vonj sveže pečenega kruha? V tem duhu je potekal tudi jutranji izziv, ki sta ga gostu pripravila voditelja Peter Klima in Iztok Krajnc. Poglejte, kako je izziv opravil legendarni pevec v videu na Facebooku Radia Rogla. Wolf je ob rezanju kruha z malim lesenim nožičem povedal tudi, da zelo rad dela domače klobase – ravno lani jih je zašpilil kar tri tisoč! Zagotovo pa bo dobro zašpilil tudi svoj nastop na 25-letki Radia Rogla!

Ena in edina: Nina, Nina, Nina!

Nina Pušlar je pred dnevi izdala svojo novo pesem, ki jo je naslovila ‘Nina Nina Nina’. Priljubljena pevka, ki je že tretje leto zapored postala največkrat predvajana slovenska izvajalka, je novo pesem podrobneje predstavila v studiu Radia Rogla.
“Za srečo v dvoje je potrebna najprej sreča posameznika. Moramo se imeti radi ter si biti eni in edini, kar vsak človek tudi je – edinstven. Nisem ena in edina samo jaz. Eden in edini si tudi ti,” je povedala med drugim, preden sta ji Peter Klima in Iztok Krajnc priredila izziv v slogu iger na srečo. Poglejte video TUKAJ!

Marjetka in Raay z vrčem romantike

Marjetka in Raay, ki ju poznamo pod ustvarjalnim tandemom Maraaya, sta izdala novo pesem z naslovom Sva. Marjetka jo je pred dnevi predstavila poslušalcem Radia Rogla in med drugim povedala, da je to njuna najbolj romantična pesem do zdaj: “Najina ljubezen je polnoletna in še vedno uživava ob dolgih pogovorih, večernih sprehodih, kozarcu vina in jutranji kavici. Kaj naj rečem … še na mnogo let!”
Radijca Peter Klima in Iztok Krajnc sta zabavni gostji seveda privoščila zabaven čokoladno-umetniški izziv. Kako ji je šlo, poglejte TUKAJ.

Uroš in Tjaša priredila Game over

Glasbenika Uroš in Tjaša Steklasa sta po rojstvu prvorojenke Lori ponovno zavihala rokave in se z ekipo podala nazaj v studio. Novo pesem Ob tebi, ki jo je pred leti odpela fantovska zasedba Game over, sta predstavila tudi v Dobrem jutru Radia Rogla. Med drugim pravita, da sta bila kot otroka velika oboževalca skupin Game Over in Bepop, zato znata vse njihove pesmi na pamet.
Na snemanju pesmi se jima je pridružila tudi Lori, ki je po besedah mladega para poskrbela za veliko dinamike in zabave. V studiu Radia Rogla je dojenčica potrpežljivo počakala, da sta starša opravila še zabaven izziv, ki sta ga zanju priredila Peter Klima in Iztok Krajnc. Video je objavljen TUKAJ!

Preberite še to:

Dobri občutki z Radia Rogla: znanih še nekaj nastopajočih na 25-letki!

Oglas