DOBRI OBČUTKI z Radia Rogla: Družina Dogaja, brezplačne e-vinjete in še kaj

Družina Dogaja Na Radiu Rogla!

Dejan Krajnc, ki nastopa pod imenom Dejan Dogaja, s staršema in voditeljico Aljo Tihle Hren.

Pred dnevi smo se v radijskem studiu razveselili obiska prvega letošnjega glasbenega gosta, ki pa k nam ni prišel sam, temveč s svojima staršema. Dejan Krajnc je v oddajo Pod Roglo se poje in igra namreč prišel predstavit pesem Sem ti danes že povedal, da te rad imam?, praznični valček, ki ga je posvetil vsem družinam. Prepeva ga skupaj s staršema, mamo Nives in očetom Dragom.
“Narodnozabavna glasba bo vedno del mene, saj je ne nazadnje tudi del moje družine. Z njo sem odraščal, odkril svoje prve velike odre in zagotovo me bo spremljala do konca dni,” je Dejan povedal o pesmi nekoč zelo poznanega ansambla Vigred, v katerem Dejanov oče igra kitaro.

Prinašamo brezskrbne kilometre!

Ves teden poslušalce Radia Rogla skupaj s podjetjem Oplast razveseljujemo z novimi letnimi e-vinjetami!
Želite brezplačno e-vinjeto za vaš avto? Ni problema. Vpišite registrsko številko avtomobila na radiorogla.si in poslušajte Radio Rogla. Če zaslišite svojo registrsko TAKOJ! pokličite 03 757 45 00.
Samo eno pesem časa imate! Po pogovoru z voditelji Radia Rogla v našem etru, bo vinjeta vaša!
Za prijavo kliknite TUKAJ ali na zgornjo fotografijo.

PA ŠE TO!

Hvala Janji za tale zimski utrinek z Lovrenških jezer. Tudi vi nam lahko pošiljate svoje fotografije neverjetne Štajerske: na studio@radiorogla.si.
Ste v sredo dopoldne na Radiu Rogla zamudili Mačjo ali Pasjo dobro minuto? Zadnjih nekaj
oddaj, ki jih pripravljata odlična Mojca Kos in Goran Obradović, najdete tudi na www.radiorogla.si.

ALI VESTE?
Na Radiu Rogla pomagamo razreševati vaše težave, dileme, vprašanja in pobude ter dajemo priložnost, da koga pohvalite. Oddaja Beseda je vaša z Alešem Mrzdovnikom je odprta za vse, ki želijo sodelovati v demokratičnem in kulturnem dialogu. Na sporedu je vsako soboto med 11.00 in 12.00, ko sprejemamo vaše klice v živo, kadarkoli pa nam lahko pišete tudi na navadni (Škalska 7, 3210 Slovenske Konjice) ali spletni naslov (beseda@radiorogla.si).


 

 

 

Oglas