Dobri občutki z Radia Rogla: 25-letka bo polna glasbenih zvezd!

V zadnjih dneh pred veliko rojstnodnevno zabavo, 25-letko Radia Rogla, so se v radijskem studiu ustavili številni glasbeniki, ki bodo nastopili na Letkinem odru.

Vsi že nestrpno čakamo največjo brezplačno zabavo ob začetku poletja in vabijo, da pridete z nami jutri (v petek, 24. junija) praznovat v središče Slovenskih Konjic. Med nastopajočimi bodo številne glasbene zvezde – poglejte podrobnosti na www.letka.si.

Za varnost bo poskrbljeno!

V petek v Slovenskih Konjicah pričakujemo večtisočglavo množico zabave željnih obiskovalcev, na 25-letki Radia Rogla, največji brezplačni zabavi ob koncu počitnic! Od 17. ure dalje obljubljamo nepozabno zabavo – in to BREZ VSTOPNINE in BREZ PARKIRNINE! Poskrbljeno bo tudi za otroška igrala, gostinsko ponudbo in drugo zabavno dogajanje.
Na 25-letki bodo za varnost skrbeli tudi policisti. Načelnik Policijske postaje Slovenske Konjice Robert Vipotnik Sirc obiskovalce poziva, da upoštevajo navodila varnostnikov in policistov in pravila, ki veljajo na samem prireditvenem prostoru.
Tako je prepovedano vnašanje in prodajanje pijač v stekleni embalaži, vnos nevarnih in prepovedanih predmetov, prodajanje alkohola mladoletnikom in vidno vinjenim obiskovalcem. Mladi do 16. leta so lahko na prireditvi sami do 24. ure, kasneje v spremstvu staršev oziroma skrbnikov. “Prav tako bi vse, ki bodo uživali alkoholne pijače, pozval k odgovornemu ravnanju, naj ne vozijo in poskrbijo za prevoz. Vsem udeležencem želim veliko zabave in nepozaben večer!”

Oglas