Citycentrova velikonočna tržnica 

V Citycentru Celje so poskrbeli, da je po nakupovalnih ulicah zadišalo po raznovrstnih domačih prazničnih dobrotah. Vse do sobote lahko obiskovalci na osrednjem prostoru Citycentra Celje izbirajo med enajstimi ponudniki prazničnih dobrot in se tako pripravijo na velikonočno slavje.

Lokalni ponudniki imajo na velikonočni tržnici priložnost ponuditi svoje pridelke in izdelke. Na voljo so suhomesnati izdelki in potice gospe Danice Gajšek, mesni izdelki s kmetije Balon, drobno pecivo, testenine in praženi oreščki s kmetije Ploštajner, med in čebelarski izdelki s kmetije Pohole, domači izdelki, potica in ribe iz ribogojnice Ferlič, aronija in izdelki iz aronije ponudnice Magdalene Pepelnik, zeliščni čaji ponudnika Gorazda Hitija, zelišča in izdelki iz zeliščnih tinktur ponudnice Vesne Golob, domači pridelki, marmelade, sokovi in lešniki s kmetije Jezovšek, suho cvetje v steklenih posodah iz Steklene pravljice in čokoladni izdelki Lucky Luka Choco.

»Poskrbeli smo za raznoliko ponudbo kakovostnih domačih dobrot, ki verjamem, da bodo zagotovo našle svoje mesto na marsikateri praznični mizi. Prijazni prodajalci so obiskovalcem na voljo tudi za nasvete in dodatna vprašanja v zvezi z domačimi izdelki,« je ob otvoritvi velikonočne tržnice povedala center managerka Darja Lesjak.

V nedeljo in ponedeljek, 4. in 5. aprila, bo nakupovalno središče zaprto.

Oglas