Celjski hostel že drugo leto zapored Naj mladinsko prenočišče

Ob koncu poletja se je strokovna komisija akcije »Moja dežela – lepa in gostoljubna« odločila, da nagrado za Naj mladinsko prenočišče prejme MCC Hostel, ki ga upravlja Celjski mladinski center. MCC Hostel je tako že drugo leto zapored postal Naj mladinsko prenočišče.

Natečaj, ki je vseslovensko tekmovanje v urejenosti in gostoljubnosti mest, vasi, krajev, glampingov in hostlov, sedaj že 29. leto zapored organizira Turistična zveza Slovenija. Na natečaju je sodelovalo 37 izletniških krajev, 39 mest, 13 turističnih krajev, 13 zdraviliških krajev, 7 »youth hostlov«, 19 kampov in glampingov ter 16 tematskih poti.

Spodbujajo in ozaveščajo ljudi

Namen projekta je spodbujati in ozaveščati ljudi, da urejajo svoje bivalno, krajevno, podjetniško in društveno okolje, to je okolje, kjer stanujejo, živijo, delajo, se družijo in dopustujejo. MCC Hostel je tako kot leto poprej prejel nagrado za Naj mladinsko prenočišče, sledite pa mu Hostel Pekarna Maribor na drugem mestu ter Youth Hostel Proteus Postojna.

Po mnenju strokovne komisije MCC Hostel nudi kakovostno ponudbo in namestitve, ima urejeno okolico ter nudi preostale informacije gostom. MCC Hostel prav tako odlično sodeluje z lokalnimi institucijami ter je povezano z drugimi trstičnimi objekti v regiji. (UC)

Oglas