Celje: Spletna premiera koncertnega filma skupine Klon

Foto: Rok Šuster

Člani celjske skupine Klon so posneli glasbeni film. Kot je pojasnil pevec in kitarist skupine Klon, Gregor Videc, so se dejansko za tak pristop odločili iz razloga, ker ne morejo igrati v živo. »Lahko pa se zabavamo s postranskimi hobiji, saj smo zelo odprti za vse stvari, vse nas zanima. Odločili smo se, da bomo v lastni režiji odigral koncert, ga posneli in zapakirali v 33 minutni film.

Pričakujete lahko, da boste slišali sedem skladb s plošče Klon 1, ki smo jo izdali lani,« razlaga. Da pa ne bo preveč dolgčas, so v film dodali vzporedno zgodbo. Pujs, ki je njihova maskota, ki jih spremlja skozi celotno obdobje ustvarjanja, se pojavlja v videospotih, tudi na naslovnici plošče, pa se tokrat predstavi kot hišnik Celjskega doma, kjer so posneli glasbeni film.

Zgodba: Ko pride pujs na delovno mesto, sliši glasbo, zato ga zanima in išče od kod prihaja. Obenem je pujs tudi njihov glasbeni gost, ko jih končno najde, z njimi zaigra eno izmed njihovih skladb. Kampanjo so Klonovci vodili tudi na FB, kjer so spraševali ljudi, kdo je pujs, kdo se skriva za masko. Več kot 30 ljudi je posnelo filmčke, a pravi odgovor bo padel nocoj ob 20. uri, ko bodo premierno predvajali film na njihovi YouTube strani.

Bo pa film ostal na YouTube tudi kasneje, da si ga bodo tisti, ki bodo zamudili premiero lahko ogledali.

 

 

Oglas