CELJE 5100 diplomantov FKPV

Na celjski Fakulteti za komercialne in poslovne vede (FKPV) je doslej diplomiralo že skoraj 5100 dodiplomskih in blizu 700 podiplomskih študentov.

Na včerajšnji slovesnosti v celjskem Narodnem domu so že osemintridesetič podelili diplomske listine. Tokrat jih je prejelo 145 diplomantov, od tega 32 na podiplomskem študiju.

Podelili so tudi prvo magistrsko listino na novem programu Poslovne vede 2, ki so ga uvedli v predlanskem študijskem letu.

FKPV v ponedeljek pripravlja še Dan osebnih spoznanj. Ta predstavlja tradicionalno drugačen način vstopa v novo študijsko leto, namenjen pa je predvsem predstavitvi možnosti, ki jih bodo bodoči diplomanti imeli kot delojemalci, bodisi delodajalci.

Zbranim bodo med ostalimi spregovorili vodja kadrovske službe Cinkarne Celje Marko Cvetko, direktorica Celjskega mladinskega centra Sonja Majcen in direktor fakultete organizatorice Andrej Geršak (na sliki levo z najboljšima študentoma magistrskega študija Juretom Možino in dodiplomskega študija Ivano Pečovnik).