Celjanka Andreja Cepuš o prvi mednarodni izkustveni konferenci World of Synergy

V Termah Olimia, v Podčetrtku bo vse od jutri pa do sobote potekala mednarodna izkustvena konferenca z naslovom »World of Synergy: Inclusive Leadership«. Neodvisno organiziran dogodek pripravljajo posamezniki, ki stremijo k enakemu cilju – doseči več ravnovesja na svetu. Osrednja tema konference je povrniti organizacijam, podjetjem in skupnostim dušo, vitalnost in izvorni namen.

Andreja Cepuš – iniciatorka in programska vodja projekta.

 

Izkustvena konferenca WoS bo ponudila unikatno in senzorično izkušnjo usklajenosti. Na konferenci bodo govorci ponudili platformo za modre odločitve, ki bodo delovale v dobrobit človeka, organizacije, podjetja in nenazadnje tudi našega planeta.

 

 

 

Pogovarjali smo se s Celjanko Andrejo Cepuš, iniciatorko in programsko vodjo projekta, ki je povedala, kako je sploh prišla na idejo te konference, prve takšne v Sloveniji in kakšen je njen namen.

 

S skrbno izbranimi domačimi in tujimi predavatelji (vse si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI) bodo udeleženci konference prisluhnili različnim uspešnim zgodbam.

 

Pri tem pa ne bo šlo samo za poslušanje, ampak tudi aktivno sodelovanje, saj gre za izkustveno konferenco.

 

Kot je še povedala Andreja Cepuš, ekipa stremi k skupnemu cilju, k iskanju novega ravnovesja in ustvarjanja novega izkustvenega polja za premik v novo, zavestno voditeljstvo. Vsi udeleženci prejmejo tudi prav posebno gradivo.

 

Pri organizaciji te konference pa sodeluje ekipa izjemnih posameznikov.

Na TEJ POVEZAVI so na voljo člani organizacijske ekipe.