V Rogaški Slatini danes o lepoti

Današnje predavanje v Pivnici mineralnih vod v Rogaški Slatini bo znova posvečeno lepoti. Zdravnik Zdenko Orožim, specialist splošne, plastične in rekonstruktivne kirurgije bo predstavil kirurške in tudi nekirurške posege, ki nam pomagajo k boljšemu videzu.

Kako zmanjšamo brazgotine?

Najmodernejša tehnologija dandanes omogoča več, kot je bilo pred dvema desetletjema mogoče le sanjati. Frakcioniran eCO2 laser je namenjen zmanjševanju brazgotin, ki jih na obrazu in telesu puščajo akne, kakor tudi tistih, ki nastanejo zaradi raztrganin ob poškodbah ali kirurških posegih, po opeklinah in presajanju kože. Z njim je mogoče gladiti drobne gube na obrazu, grobo in neravno kožo, zmanjšati razširjene pore in povečati napetost zmerno uvele kože. Omogoča tudi odstranjevanje nenevarnih kožnih vzbrsti in starostnih peg ter pigmentnih nepravilnosti, ki ustvarjajo starikav videz kože. eCO2 laser omogoča temeljito pomlajevanje kože obraza in telesa. Po zdravljenju z njim bodo manj opazne tudi strije na trupu in okončinah. Okrevanje traja tri do deset dni.

Pomlajevanje obraza

Lutronicova laserska naprava oddaja žarke nekoliko drugačne valovne dolžine in je namenjena bolj nežnemu pomlajevanju kože obraza. Laser je idealen za osvežitev kože nekaj dni pred pomembnimi dogodki, na katerih želite žareti s popolno svežino obraza. Bolj mladostno, svilnato strukturo površine in živahnejšo rdečo barvo lahko dobijo tudi ustnice.

Več bodo predstavili na brezplačni delavnici, ki bo danes ob 19.45 v pivnici mineralnih vod v Rogaški Slatini.