V Podčetrtku slavnostno čestitali občinskim nagrajencem

V Podčetrtku je bilo v petek še posebej slovesno, saj so obeleževali občinski praznik in v sklopu praznovanja pripravili slavnostno sejo s podelitvijo občinskih nagrad.

Župan Občine Podčetrtek Peter Misja je na slavnostni seji ob občinskem prazniku Občine Podčetrtek poleg najpomembnejših investicij, ki so se v Občini odvijale med praznikoma, izpostavil tudi številna priznanja, ki jih je bil Podčetrtek deležen v preteklem letu ter poudaril številna dobra sodelovanja, ki pomembno vplivajo na razvoj in dobro delo v Občini. K boljšemu življenju po Misjevih besedah vsekakor pripomorejo tudi letošnji občinski nagrajenci, ki se jim je Misja zahvalil za vse postorjeno, ob koncu pa vsem občankam in občanom zaželel vse dobro ob občinskem prazniku.

Pred podelitvijo nagrad je zbrane nagovoril še minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek, za tem pa so na vrsto prišli nagrajenci. Denarna nagrada je šla v roke Krajevne organizacije Rdečega križa Polje ob Sotli, priznanje sta prejela Veronika Kajba z Golobinjeka ter Jože Filipančič iz Brezovca pri Polju, plaketa Občine Podčetrtek pa je šla v roke družbe Amon d. o. o. iz Olimja. Na tokratni slavnostni seji pa je župan Peter Misja podelil še priznanje župana, ki je šlo v roke dolgoletnega načelnika prijateljske občine Zagorska Sela, Željku Kodernji, ki je letos zaključil s svojim županovanjem.V nadaljevanju seje se je najprej v imenu nagrajencev vsem predlagateljem ter vsem, ki verjamejo v delo nagrajencev, zahvalila Greta Amon, nato pa so k besedi prišli gostje. V imenu Term Olimia je zbrane nagovoril direktor Florjan Vasle, za dobro sodelovanje se je zahvalil Željko Kodernja, pozdravne in spodbudne besede so prinesli iz Divače, v imenu županov UE Šmarje pa je čestitke prenesla županja Kozjega Milenca Kranjc.