ČAROBNE PRAZNIČNE BENETKE – Pohorje turizem (opis)

pt-glava
Verjetno ni človeka na svetu, ki ga nebi privlačilo mesto na vodi – Benetke. Sanjsko mesto za zaljubljene, za katerega velja, da očara in vznemirja hkrati. Ozke uličice, ki so polne butikov z raznimi spominki so kot nalašč za romantične sprehode. Še bolj romantični pa so sprehodi preko številnih mostov in mostičkov, ki povezujejo stotere kanale. Številni umetniki so tukaj našli svoje navdihe, prav tako pa številni zaljubljenci in ljubitelji umetnosti ter kulture.  O lepoti »kraljice morja« se prepričajte sami in se nam pridružite na izletu!

ČAROBNE PRAZNIČNE BENETKE
Odhod: nedelja, 18. december 2016

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja mimo Sežane in Trsta ter naprej  po avtocesti, do kraja PUNTA SABBIONI, kjer se bomo vkrcali na ladjico in se zapeljali med otoki BENEŠKE LAGUNE, ki jih krasijo številni kanali in sipine. Ladjica nas bo popeljala do srca večno elegantnih BENETK, mesta ki očara in vznemirja hkrati. Sprehodili se bomo čez Markov trg, kjer se odvija tradicionalni beneški karneval. Na trgu dominira istoimenska Bazilika, Doževa palača in znameniti Stolp z uro.  Sprehodili se bomo tudi do Mostu Vzdihljajev in poskušali podoživeti zgodbo razvpitega Casanove, silovitega lomilca ženskih src.  Na voljo bo tudi nekaj prostega časa za samostojne oglede in praznične nakupe. V popoldanskih urah se bomo z ladjo  vrnili proti mestu vkrcanja, od koder se bomo z avtobusom odpeljali nazaj proti Sloveniji. Prihod je predviden v kasnejših večernih urah.

CENA:  48 EUR pri udeležbi 45 oseb

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, plovba po programu – ladjica v obe smeri,ogledi po programu brez vstopnin, organizacijo in vodenje izleta, ekološke in vstopne takse v mesto Benetke, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so vam na voljo kot posebna priloga v naši poslovalnici.

Slovenska Bistrica, 16.11.2016