četrtek, 17. avgust 2017

Kulinarika

Naš predlog za kosilo: Škampi na česnovem maslu

Škampi na maslu s česnom so prava poslastica, ki bo zagotovo navdušila vse ljubitelje morskih okusov. Izberite čim bolj sveže sestavine in preizkusite tale...

Naš predlog za kosilo: Narastek iz bučk in jajčevcev

Topel ali hladen, z mesnim priboljškom ali le skledo solate - zagotovo bo očaral ljubitelje zelenjavnih jedi. Privoščite si ga za kosilo ali večerjo. Sestavine...

Kako porabiti stročji fižol – boranja

Vsaka gospodinja ima svoj recept, v osnovi za boranjo potrebujemo; svinjino, stročji fižol, paradižnik, čebulo, česen, olje, sol, poper in jušno osnovo. Meso operemo, osušimo...

Jogurtova rulada z malinami

Biskvitno testo: 5 rumenjakov 5 beljakov kristalnega sladkorja 40 g moke ostre) 20 g margarine (stopljene) 1 ščepec soli   Jogurtova krema: 250 ml manj mastnega jogurta 80 g sladkorja v...

Naš predlog za kosilo: Hrustljavi piščančji koščki z rdečim pestom

Hrustljavi piščančji koščki s pestom so odličen prigrizek ob druženju v poletnih dneh! Postrezite jih s pečenim krompirčkom in kakšno poletno solato - navdušili...

Za slajši torek: Smuti z okusom malin in kokosa

V tem času nas na naših vrtovih razveseljujejo sladke maline. Posladkaj si poletni dan z osvežujočim veganskim malinovim napitkom. Z dodatkom kokosa pa bo...

Naš predlog za kosilo: Čebulni kolački

Čebulni obročki so idealni prigrizek za vrtne zabave in piknike ali izlete. Postrezite jih kot predjed ali prilogo glavni jedi. Najbolj okusni bodo z...