Kaj se v torek, 14.11., dogaja na Štajerskem?

 

* Začnimo na Bistriškem. Brezplačna delavnica o zagotavljanju dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov, bo v RCN Poljčane. Delavnica je namenjena predvsem delodajalcem in kadrovskim službam.

* Telovadba s strokovnim vodenjem se bo popoldne začela v telovadnici Osnovne šole Vitanje. Enourna vadba bo sicer nato potekala vsak torek.
Aktivni pa bodo tudi loški upokojenci, ki bodo dopoldne odšli na Martinov pohod do Turistične kmetije Krošl v Kraberku.

* S komedijo ‘Tvoj bodoči bivši mož’ bo v Celjskem domu nastopil Vid Valič.
V Mladinski knjigarni v Celju pa bodo predstavili knjigo Dr. Veronike Podgoršek: Ljubezen na terapiji. Z avtorico se bo pogovarjala Zvezdana Mlakar.

* Poglejmo še v Šmarje pri Jelšah. Dopoldne se bodo člani univerze za tretje življenjsko obdobje podali v tamkajšnjo vinsko klet. Prisluhnili bodo predavanju ‘Sv. Martin je naredil iz mošta vin’.
Popoldne pa bodo v prostorih kulturnega doma pripravili predavanje psihologinje Darke Bajec o obvladovanju stresa s pomočjo tehnik sproščanja. Predavanje je namenjeno širši javnosti in je brezplačno. V knjižnici pa bo srečanje članov bralnega študijskega krožka.