Alen Neskić prvo ime slatinskega nogometa

Nogometni klub Rogaška je letošnje igranje v tretji ligi zaključil in se bo naslednjo sezono po 22 letih podal med drugoligaše. Prvo ime kluba je prav gotovo Alen Neskič, ki je tudi drugi strelec celotne 3. lige, dal je kar 24 zadetkov.

V časopisu Rogaške novice so v letošnji sezoni med tremi ekipami, Rogaška, Mons Claudius in Šmarje, izbirali naj igralca lige in naj strelca. Naziv naj igralca in naj strelca je zanesljivo osvojil Neskič, Marko Šlogar (Rogaška) je drugi strelec, tretji strelec pa Marko Vtič (Mons Claudius). Pokal za najboljšega strelca lige med tremi klubi Obsotelja in Kozjanskega je Neskiču v imenu Rogaških novic izročil direktor Steklarne Rogaška Jim Walsh. Za najboljšega igralca pa mu je pokal izročil odgovorni urednik Jože Strniša. Dodajmo, da Nogometni klub Rogaška že tretjo sezono vodi Ibrahim Neskić.

Alen Neskič, prvi igralec Rogaške v minuli sezoni in dobitnik dveh kristalnih žog RN: “Najpomembneje je, da gremo po tolikih letih v drugo ligo. Vsi smo veseli in ponosni. Kar se tiče teh dveh lovorik, sem seveda ponosen nanju, a to je plod dela celotne ekipe, ki mi je zelo pomagala, da sem prišel do teh dveh priznanj, za katera se zahvaljujem RN in tistim, ki so to izpeljali. A pomembna je samo druga liga, to je namreč to, kar smo si prigarali skozi vso sezono.”